Versão Português Versione italiana Version française

LATEST NEWS

     

Beitske_Visser_Zandvoort_Lotus.jpg

 

In de testrondes van de piste vliegen, de nacht in het ziekenhuis doorbrengen en de daaropvolgende dag weer aan de start staan om uiteindelijk de race te winnen: wie zo'n stunt uithaalt, moet wel een superheld zijn! Na de krachttoer die Beitske Visser vorig weekend op eigen bodem leverde, verdient ze meer dan ooit de bijnaam van "Wonder Woman".

 

Recht de banden in met meer dan 100 km/u
Neen, Beitske voerde geen crashtest uit daar in de testrondes voor de tweede wedstrijd van de Formel ADAC Masters. Toen ze de chicane naderde, lieten haar achterremmen het afweten, blokkeerden de voorwielen en vloog ze met een snelheid van meer dan 100 km/u frontaal tegen de beschermingsrand van het circuit.

 

Naar het ziekenhuis!
Beitskes rug kreeg een serieuze klap te incasseren. En zo zat de coureuse van het Lotus Team even later in het ziekenhuis voor onderzoek, terwijl de tweede race volop aan de gang was: niet echt het soort situaties waar Beitske dol op is. Maar ondanks de aanhoudende pijn, stond ze er absoluut op om de tweede race te rijden. Een pretje was het niet, maar Beitske haalde een eervolle achtste plaats.


Beitske_Visser_Zandvoort_grid.jpg

 

Race 3: gewoon als eerste over de streep
Dankzij het omgekeerde gridprincipe voor de eerste acht plaatsen, vertrok Beitske in poleposition. Ze kon de aanvankelijke leider in de race inhalen en won uiteindelijk met een mooie voorsprong.

 

En wat hebben we vandaag geleerd? De combinatie van talent, een gestaald karakter en een verbluffende dosis motivatie heeft bewezen de perfecte formule te zijn voor de eerste vrouwelijke overwinning in de Formel ADAC Masters. Bravo, Beitske!

 

www.beitskevisser.com

 

 

Info Kartcom / © Foto DR


See more racing news

Related races

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Log in